top of page

Bekijk diverse behangstijlen

Over onze behangstijlen

Behangstijlen voor ieder interieur

Iedere kamer heeft zijn eigen karakter en kan met bepaalde behangstijlen helemaal naar wens worden gemaakt. Welk interieur het best bij je past is afhankelijk van je smaak en voorkeuren. Ben je er nog niet helemaal uit, neem dan een kijkje bij de verschillende behangstijlen en kies hetgeen welk je het mooist vindt. Zo is er voor ieder interieur iets passend te vinden.

Welke behangstijlen zijn populair?

Geef je meer de voorkeur naar een effen behang wat rust geeft, op het moment enorm populair, dan zijn er diverse smaken leverbaar. Dit behangtype heeft een kalme uitstraling maar kan desondanks een groot verschil maken voor de sfeer in de kamer.
Ben je meer op zoek naar een stoere uitstraling, ook dan zijn er mooie behangstijlen waar je uit kunt kiezen. Binnen deze categorie zijn er enorm veel mogelijkheden en kun je bekijken welke kleur en patroon het best bij je past.

Wil je graag meer informatie over de behangstijlen in ons assortiment? Neem contact met ons op en laat je geheel vrijblijvend adviseren door één van onze professionals.

bottom of page