FAQ

Algemene vragen

Is maatwerk ook mogelijk?


Jazeker, bij MyCotton is het mogelijk om maatwerk macramé wandkleden te bestellen. Stuur even een mailtje met jouw wensen naar info@mycotton.nl en we nemen contact met je op.

Verzending

Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland?


De verzendkosten binnen Nederland zijn afhankelijk van het product. Kleinere orders hanteren wij een Postpakket tarief en voor grotere orders een pakketzending tarief.
Wat is de levertijd?


De levertijd van de order is afhankelijk van een aantal factoren. Voor producten welke uit voorraad leverbaar zijn hanteren we een levertijd van 2 werkdagen. Voor producten die op maat gemaakt worden, bespreken we de levertijd uiteraard met de klant.
Is het mogelijk om buiten Nederland te leveren?


Alle producten kunnen international worden verzonden, prijzen en leveringstijden kunnen verschillen per locatie. Heb je een vraag over jouw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op via info@mycotton.nl.

Retouren

Wat is het retourbeleid?


Neem contact met ons op met vragen of opmerkingen over een ontvangen order en we zullen proberen een oplossing voor de situatie te vinden. Vanwege de aard van de volgende items (tenzij ze beschadigd of defect aankomen), kunnen wij geen retouren accepteren of ruilen voor: - Bestellingen met op maat gemaakte artikelen. (Deze items worden speciaal gemaakt en kunnen niet retour worden gestuurd).
Retour procedure


Als je niet tevreden bent met jouw aankoop en je wil deze graag retourneren, vragen wij om een email te sturen naar info@mycotton.nl en nemen wij contact met je op.
De koper is zelf verantwoordelijk voor de retour kosten. Als het artikel niet in de originele staat wordt geretourneerd, is de koper verantwoordelijk voor eventueel waardeverlies.

Betaling

Op welke manieren kan ik betalen?


De betalingen op onze website gaan heel vertrouwd en veilig via één van de betalingsmethoden zoals hieronder: iDeal Creditkaart