top of page

My Fruit

De knijpzakjes van MyFruit zijn een eigen ontwikkeld merk van MyCotton.

Herbruikbare knijpzakjes voor de allerkleinste

Maak je eigen knijpfruit met deze herbruikbare zakjes. Makkelijk in gebruik, goed schoon te maken en keer op keer te gebruiken. Set van 10 zakjes. Ideaal om je zelfgemaakte snack voor onderweg mee te nemen! Geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden.

  • Inhoud 140 ml

  • Set van 10 stuks

  • Vries en vaatwas bestendig

  • Herbruikbaar met ziplock sluiting

  • BPA-vrij

  • Zakjes zijn dubbelzijdig bedrukt

MyFruit-Hervulbare -knijpzakjes-set10stuks.png
MyFruit-Hervulbare -knijpzakjes-formaten.JPG
MyFruit-Hervulbare -knijpzakjes-mondstukje2.JPG
MyFruit-Hervulbare -knijpzakjes-verpakking.png

Hoe gebruik je de knijpzakjes?

Vullen

Na het bereiden van je favoriete fruit, groente, pap of drinken zijn de knijpzakjes makkelijk te vullen en te sluiten door middel van de dubbele ziplock.

Reinigen

Door de ziplock te openen is het reinigen een makkelijke klus. Spoel de zakjes eenvoudig om onder de kraan. De zakjes kunnen in de vaatwasser, maar voor een langere levensduur is handmatig wassen aan te raden.

Lekvrij

Sterk materiaal en een dubbele ziplock zorgen ervoor dat er niets kan lekken en de tas of box van je kind niet vies wordt.

Invriezen

Na het bereiden, vullen en locken kunnen de knijpzakjes bewaard worden in de vriezer. Handig om je verse producten wat langer te bewaren!

Herbruikbaar

Door de hoogwaardige kwaliteit (BPA-vrij materiaal) en de dubbele ziplocks zijn deze knijpzakjes hervulbaar en herbruikbaar, wat bijdraagt aan duurzaamheid.

bottom of page